L'Ajuntament de Catarroja, amb la col·laboració de les associacions comercials i empresarials de la localitat (ACYPE i AECA), ha organitzat la III Setmana de l'Economia Local, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Catarroja, els dies 16, 17 i 18 d'octubre de 2018.

Aquesta tercera edició la volem dedicar a l'Economia del Be comú iniciant la setmana amb ponents com Francisco Alvárez Francisco Alvárez. ( Director General de Economia, Emprendimiento i Cooperativisme),Maria Amigó Pérez. (Presidenta Associació Valenciana pel Foment de l'Economia del Bé Comú) i Remedios Pérez Ibáñez (Secretaria General de l'Ajuntament) entre entre altres, creant un espai on els agents econòmics de la localitat i la comarca es puguen reunir i tractar els assumptes del seu interès, les oportunitats i amenaces del moment i sobretot, que es coneguen tots els empresaris i empresàries de la zona i enfortir així l'economia local.

Adjuntem el programa, on es poden trobar trobar diferents activitats: taules redones i conferències de diferents temàtiques, bones pràctiques amb experiències d'empreses, un matí dedicat al networking que esperem que siga profitosa per a les empreses de la zona .

A més el dimecres 17 tindrem el matí dedicat al fòrum d'ocupació, un espai on volem que coincidisquen les empreses amb les persones que cerquen ocupació, amb multitud d'entrevistes reals d'ocupació i diferents tallers pràctics per a la recerca d'ocupació.Presenta la teua  candidatura abans de l' 13/10 en les seguents ofertes de treball: www.CatarrojaOcupacio.es  . (les ofertes laborals s'actualitzen diariament, no deixes de consultar)

A la vesprada tindrem ocasió de reflexionar sobre la perspectiva de gènere en les empreses  amb ponents d'especial rellevància en aquest àmbit com a Mª Luisa Moltó Carbonell. Catedràtica de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i  directora de la Càtedra d'Economia Feminista, ’Alexandra Cortés Klopf, Managing Director de Ferros Sa Pobla, S. A., i Dolores Vidal Conesa, representant d'ALIA, associació per la igualtat d’oportunitats entre dónes i homens i un taller de emprendedurisme

El dijous 18 es farà el lliurament dels premis la II edició dels premis Emprèn i comptarem amb la presència de la conferenciant i coach Maty Tchey.

Esperem que la iniciativa li resulte interessant i poder comptar amb la seua presència

.

Consulta la PROGRAMACIÓ COMPLETA

     

Qualsevol dubte o aclaracíón pot contactar amb la AFIC en el Servei de Desenvolupament Local i Participació ciutadana  adl@catarroja.es  667 421 503

Esperem que la iniciativa li resulte interessant i poder comptar amb la seua presència