Mostrant els resultats de 1 a 10 de 222

11-03-2020 GALERIA COMERCIAL

11-03-2020 MERCAT MUNICIPAL

09-12-2019 MERCAT DE NADAL 2019

L' Ajuntament de Catarroja, a través de la seua Regidoria de Comerç i amb col.laboració de les associacions comercials ACYPE i ASMERCAT va a celebrar el Mercat de Nadal els dies 14 i 15 de desembre en el Mercat Municipal. 

Durant el cap de setmana es realitzaran en el Mercat de Nadal, activitats d'animació per a tota la família i el dissabte vesprada nit els venedors del Mercat oferiran una degustació dels seus productes i s'amenitzarà la vetlada amb ambient musical.

La fira es complementarà amb un mercat nadalenc exterior en moltes activitats per als menuts de la casa i la visita de personatges nadalencs que  també es acompanyaran.

22-11-2019 MERCAT DE NADAL 2019

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la seua Regidoria de Comerç i amb col.laboració de les associacions comercials ACYPE i ASMERCAT va a celebrar el Mercat de Nadal els dies 14 i 15 de desembre en el Mercat Municipal. La participació del seu comerç serà gratuïta, sent l'únic requisit, aportar un producte per a poder participar en el sorteig que es realitzarà aqueix cap de setmana.

Durant el cap de setmana es realitzaran en el Mercat de Nadal, activitats d'animació per a tota la família i el dissabte vesprada nit els venedors del Mercat oferiran una degustació dels seus productes i s'amenitzarà la vetlada amb ambient musical.

Els terminis i el procediment per a l'assignació dels llocs es detallen a continuació:

 • Les places estaran limitades als llocs lliures de l'interior del mercat municipal.
 • Les instàncies es podran enviar  fins que el 12 de desembre o fins que s'esgoten les places al mercat municipal.
 • El 13 de desembre en l'Ajuntament es realitzarà un sorteig per a assignar la distribució de les parades entre els comerços participants.

Per a inscriure's, poden posar-se en contacte (AFIC), situada en la segona planta de l'Ajuntament (edifici nou) (tel. 96 126 13 01, ext. 265), o a través del c/i: adl@catarroja.es

 

INSTANCIA

06-11-2019 IV SETMANA ECONOMIA LOCAL. MERCATS SOSTENIBLES, OPORTUNITATS PER A EMPRESES

L'Ajuntament de Catarroja, en col·laboració amb les associacions comercials i empresarials de la localitat (ACYPE, AECA i ASMERCAT), organitza la IV Setmana de l'Economia Local, que tindrà lloc al Teatre Auditori de Catarroja, els dies 13,14 i 15 de novembre de 2019.

El lema de la quarta edició serà MERCATS SOSTENIBLES. OPORTUNITATS PER A EMPRESES.

L'objectiu de les jornades a tindre un espai en el qual puguem:

 • Reflexionar sobre els reptes als quals s'enfronten les empreses de la comarca per a adaptar-se a un mercat sostenible.
 • Descobrir les noves oportunitats de mercat que apareixen davant el nou comportament del consumidor més sensibilitzat amb la problemàtica ambiental.
 • Analitzar les oportunitats de negoci que es generen davant aquests canvis.
 • Debatre sobre les actuacions que es poden realitzar des de les administracions locals.
 • Promoure contactes entre les empreses i les persones que busquen ocupació per a cobrir llocs de treball.
 • Impulsar relacions entre les empreses de la comarca amb la finalitat d'establir sinergies entre elles.


PLANTEJA EL TEU REPTE SOSTENIBLE.

En aquestes jornades hi haurà oportunitat perquè l'empresariat local plantege reptes concrets que té la seua empresa quant a sostenibilitat. Comptarem amb la participació joves talents que  a través d'una metodologia innovadora, resoldrà els reptes que des de les empreses locals es plantegen quant a l'adaptació a mercats sostenibles.

Des d'ací convidem a tots i totes, empreses, comerços, a plantejar reptes relacionats amb la sostenibilitat que tenen en els seus establiments,  i compartir-los a través d'aquest enllaç.

Entra i proposa el teu repte             Consulta els reptes plantejats

 

FÒRUM D'OCUPACIÓ

A més el dijous 14 tindrem el matí dedicat al fòrum d'ocupació, un espai on volem que coincidisquen les empreses amb les persones que busquen ocupació, amb multitud d'entrevistes reals d'ocupació i diferents tallers pràctics per a la cerca d'ocupació. Presenta la teua candidatura abans del 10/11 en les següents ofertes de treball: www.catarrojaocupacio.es . (les ofertes laborals s'actualitzen diàriament, no deixes d'entrar).

ACTE LLIURAMENT PREMIS CATARROJA EMPRÉN

Per a concloure les jornades, el divendres 15 a les 20.00h se celebrarà l'acte de lliurament de premis Catarroja Emprén  i els premis de les associacions comercials locals als seus associats destacats d'enguany.

  

26-10-2019 CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA DINAMITZACIÓ DEL MERCAT MUNICIPAL CORRESPONENT A L'ANY 2018

Des de la regidoria d'impuls econòmic s'informa de la convocatòria de subvencions per a la dinamització del mercat municipal.

 • OBJECTE: Ajudes econòmiques, per al foment de l'autoocupació, la dinamització i modernització i consolidació empresarial del Mercat Municipal com a generador d'ocupació en la localitat.
 • PROGRAMES: Esta convocatòria arreplega dos programes:
  • Programa 1. Programa 1. Ajudes a l'activitat: amb l'objectiu de fomentar l'ocupació o ampliació de les parades del mercat municipal.
  • Programa 2. Ajudes de modernització i consolidació: per a despeses i/o inversions en equipament realitzades en les parades amb l'objectiu de dinamitzar i modernitzar el mercat municipal.
 • BENEFICIARIS: Podran obtindre la condició de beneficiaris d'estes ajudes, els titulars dels llocs o llotges del mercat municipal cedits en règim d'autorització administrativa:
  • Per al programa 1: sempre que hagen iniciat la seua activitat entre el 01/01/2019 i el 01/12/2019.
  • Per al programa 2: Per a titulars de parades del mercat municipal.
 • ACCIONS SUBVENCIONABLES I QUANTIA MAXIMA SUBVENCIÓ:
  • Per al programa 1: L'import màxim de la subvenció serà 700 €. Se subvencionarà en aquest apartat les despeses necessàries per a la constitució fins a un màxim de 700 €.
  • Per al programa 2: Es consideraran subvencionables les despeses i/o inversions en equipament per a l'establiment comercial, sempre que la inversió no siga inferior a 300 euros. L'import màxim de la subvenció serà del 95% del cost de la inversió elegible amb un màxim de 3.000 €. Només es presentarà una sol·licitud de subvenció per activitat empresarial. En el cas que una mateixa activitat tinga diverses parades, el màxim subvencionable s'aplicarà sobre els 3.000 €
 • TERMINI: El termini de presentació de sol·licituds de participació s'iniciarà amb la publicació presents ajudes l'endemà de la publicació de la convocatòria en la BNDS (6/11/2019) fins al 5/12/2019.
 • CONVOCATÒRIA COMPLETA
 • IMPRESOS SOL·LICITUD:

Per a qualsevol aclariment els interessats poden contactar amb el Servei de Desenrotllament Local i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Catarroja a través del correu electrònic adl@catarroja.es

26-09-2019 ELS DISSABTES AL MERCAT DE CATARROJA

 

Des de la Regidoria d'impuls econòmic  presentem la campanya "Els dissabtes al Mercat".

Una proposta per als dissabtes al matí, que combina la compra dels productes del mercat municipal amb una activitat lúdica per a tota la famillia. 

Cada dissabte en horari de 12h a 14h es plantegen activitats d'animació i propostes per a tot tipus de públic que farà que la teua visita al Mercat Municipal siga atractiva.

 

Deixem l'enllaç dels llocs del mercat, on podreis trobar productes de qualitat i atenció personalitzada :

MERCAT MUNICIPAL DE CATARROJA

Us esperem !!

26-09-2019 CUINA AL MERCAT

Amb l'objectiu d'apropar els aliments frescs, ecològics i adquirits al comerç local, la Regidoria d'Impuls Econòmic en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i el comerç local ha habilitat una Cuina Municipal al Mercat de Catarroja.

La idea és apropar per una banda a menuts i menudes coneiximents per reconèixer productes frescos, la seua elaboració, conéixer les eines de cuina, el seu ús correcte i segur, la seua neteja i conservació (MENUDA CUINA)

També, promoure un consum responsable, per optimitzar matèria primera, minimitzar el rebuig, fomentar la recollida selectiva, així com mesures d'higiene en la cuina i la taula.

A més, aprofitar per a conéixer receptes tradicionals amb productes de temporada (LA NOSTRA CUINA); conéixer també receptes de diferents països (LA CUINA DEL MÓN); conéixer receptes saludables per introduir en el dia a dia (CUINA SALUDABLE); o tècniques més avantguardistes (CUINA DE MERCAT).

Per fer-ho possible, l'Ajuntament promourà tallers i demostracions, però també qualsevol negoci vinculat a l'hostaleria o pastisseria, així com qualsevol ciutadà o ciutadana, podrà demanar les instal·lacions per elaborar els plats que elegisca i donar a conéixer el seu saber culinari.(Normes ús cessió d'espai)

Sense oblidar, per descomptat, que l'objectiu fonamental és divertir-se cuinant i fer poble!
Els tallers tindran lloc al Mercat Municipal de Catarroja, a la llotja núm. 8, els divendres de vesprada. 
Les places son limitades i es necessari inscripció prèvia.
INSCRIPCIONS al taller de cuina


Si estàs interessat o interessada a participar o fer una exhibició de cuina, contacta a través del correu adl@catarroja.es

Els tallers de cuina començaràn de nou el 18 d'octubre. Consulteu programació

Cuina Tradicional. Coca de tomata amb tonyina. 8 de novembre 
Cuina Saludable. Tècnicques saludables amb productes de mercat 15 de novembre
Cuina del món. Cuina peruana 22 de novembre
Cuina de nadal. Croquetes de lluç amb curcuma i pastís de marisc 29 de novembre


Els tallers aniran completan-se per ordre d'inscripció intentant que puguen particpar el major nombre de persones. Per eixò es prioritzarà sempre les persones que no han fet cap taller.Es tancarà la inscripció Divendres a les 12h

23-07-2019 PARTICIPACIÓ HOSTALERS LOCALS. FESTA SEGA DE L 'ARRÒS

El pròxim 22 de setembre de 2019, se celebrarà al Port de Catarroja la VIII edició de la Festa de la Sega de l’Arròs, un esdeveniment organitzat pel Consell Regulador Denominació d’Origen Arròs de València amb el suport de l’Ajuntament de Catarroja.

Durant eixe dia, milers de persones visiten el nostre Port i descobreixen la cultura i les tradicions del cultiu de l’arròs i, a més, es delecten amb arrossos cuinats amb producte d’aquesta –nostra- denominació d’origen.

Enguany, com a novetat, tant el Consell Regulador com l’Ajuntament de Catarroja han mostrat el seu interés perquè les cuineres i cuiners que oferisquen aquestes especialitats gastronòmiques siguen, a ser possible, de Catarroja. Per això, vos remetem, adjuntes, les condicions de participació en l’activitat que estableix el Consell Regulador per si fóra del vostre interés formar part d’aquesta celebració cultural i gastronòmica.

Els hostalers o cuiners de Catarroja interessats han de contactar a través del correu adl@catarroja.es i en setembre ens posarem en contacte amb ells.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

DOSSIER INFORMATIU FESTA SEGA DE L'ARRÒS (Edició 2018)

02-07-2019 ACTUALITZACIÓ CENS COMERCIAL. LA DIPU TE BECA 2019

Des de la regidoria de comerç s'informa el sector comercial de Catarroja que com tots els anys es procedirà a actualitzar el cens de la galeria comercial.

Està col·laborant amb nosaltres en la AFIC de la Regidoria de Comerç una jove, LLuisa Molina, dins del programa  "La dipu et beca" realitzant pràctiques formatives durant els mesos de juliol i agost.

Lluisa, es posarà en contacte amb vostés de manera telefònica  o visitant el seu establiment per a col·laborar en  l'actualització del cens comercial del nucli urbà.

La inclusió en el directori comercial de Catarroja és totalment gratuïta.

Els convidem a buscar la seua fitxa en la galeria comercial del Portal del comerciant de Catarroja al seguent enllaç Galeria Comercial

Els enviem un formulari per a poder actualitzar les dades del seu establiment

https://goo.gl/forms/2T2dFPZhFg1sLRQq2

Tots els becaris van degudament identificats per part de l'ajuntament, en qualsevol cas si vosté com a comerciant té algun dubte, pot aclarir-la en  la AFIC 961261301-extensió 265 o a través del correu adl@catarroja.es